Friday, March 15, 2013

how to be a good driver?

asslammualaikum!

minggu nie berakhir sudah zaman aku sebagai student nurse kat spital. rase sayang giler nak keluar dari ward. rase sayang giler nak tinggalkan rumah sewe. sayang nak tinggalkan patient yang stay prolong kat ward. dan banyak lagi lah aku sayang nak lepaskan.. biaselah tu semua tu kenangan kot.. time jadi student pratikal nie best.. kalau buat salah still boleh dimaafkan, tapai  tapi bile dah bekerja nanti salah sikit memang kena saman la kan? . itu pun kalau aku bekerja lah. itu pun kalau.

kerja malam memang sempat lah nak snap gambar kan.huhuk


humm..balik kampung nie aku plan nak mantopp kan lagi skill untuk pass jadi suri rumah pulak. nak belajar buat kek bagai. umur dah tua kena lah belajar memasak nanti senang bila dah kawin nanti kan.. hoho.. kawan aku ramai dah kawin . tinggal aku kesorangan je :( hahak


cuti ni jugak aku nak mantopkan jugak skill memandu aku. hee.. sebabnya aku nie geti bawak kereta auto aje la.. selalunya aku suka tunggu abang aku balik dari kampus, then aku bawak lah kereta die. haha. tunggu kepulangan abang pon mesti bersebab. bukan aku rindu kat dia. tapi kereta dia. ahaha. adik yang baik kan aku nie? -.-

bukannya aku tak nak drive manual. kereta manual ade je kat rumah aku nie, tapi aku jadi malas la nak bawak manual. nak nak lagi bila jalan kat tempat berbukit. mase tu la nak kena kawal kereta lah. nak jage jalan la, site lagik..kot terundur nye kereta tu then kena kereta belkang mahu bukak kes baru karang. ahh memang tak la aku nak drive manual. eh eh. sila jangan pangkah orang macam saya sebab saya cepat panik atas jalan raya. so jangan salahkan saya. sebab saya mencuba untuk jadi seorang pemandu yang berhemah taw.. : P



muke nak gabra. lintas jalan. haha




.memang masalah perempuan la kan tak geti drive manual. kih kih kihh. eh normal la tu kan?




4 comments:

Nur Emilya said...

Hm, memang takut jugak nk bwk kereta manual.

Mira Maisara said...

emilya : same ler kite ".)

Cik Kartun ( CK ) said...

cayok2!
mulakan perjalanan dgn doa..
insya'allah semua nya d permudahkan :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini