Tuesday, April 23, 2013

steamboat .


assalammualaikum!

Sekarang nie cuaca panas memanjang.. Tekak terasa haus walaupon sudah teguk 2 botol air mineral. So korang please maintain fluid intake to prevent dhydration oke. Kalau tidak mulut korang akan dapat ulser terus tak ade selere makan and then badan pon boleh jadi susut. err.. itupun kalau susut la..haha

Minggu lepas aku wat renioun dengan rakan kampus. lame sudah kami tak berkumpul. Adelah dalam setahun cam gitu. Semua sibuk dengan hal masing masing. Ade yang membawa diri di kampung sendiri. Last last kiteorang decided nak wat renioun minggu lepas memandangkan aku ade kat kampus masa tu. Tak plan ape pon tetibe je pakat nak jumpa . dan

 muke heaven gile tengok makanan banyak banyak.. 

 mira. fika. and nana.

jida and myra.


Banyak cerita yang keluar masa berjumpa. oke. Sangat riuh. Sangat bising . Dan topik yang paling best nye pasal kahwin la. Semua sibuk fikir sape yang akan jalan dulu wahaha. Kali nie kami semua plan nak makan steamboat. oke. Tercapai jugak hajat kami nak makan steamboat bersama sama. hajat dari semester 4 lak tu.  Sadis kan.. haha. Biasalah. Plan baik baik kat kampus. Keluar je shah alam terus shopping bagai. Sampai semua lupa plan asal. Alih alih kepsi la jawapannye..

Kami pilih undi flaming steamboat dekat area danau sebagai tempat nak lepaskan nafsu kami. Owah. Teruk benau bunyi nye kan. Tapi itulah hakikatnya. Makan sampai kenyang, muntah dan pengsan bagai. haha. Seksa 2 jam kami nak habiskan semua makanan tu. Ape yang korang nak semua ade. heh. Satu kepale cuma RM 26.90 sahaja dan macam biase korang boleh amik ape aje yang korang inginkan. Hebat bukan?. Tengok aje lah meja kami, memang penuh dengan makanan. Mase nak pilih makanaan tu bukan main lagi tarik je semua tapi bila nak habiskan, nauzubillah.. Seksa! Tambahan pulak kami semua jenis tak kuat makan.. 



Macam macam ada. angry bird pon ada. nemo pon ada. hah. 



 Nyum nyum.. sorang makan aiskrim, semua serbu aiskrim jugak. mane nak habis semua makanan tu..

:) 

 ha.. lepas makan, bakar lemak lemak yang ade dengan karok! terbaik. 


Dan lagu bigbang mesti. harus.! try search lagu gwiyomi tapi tak ade pulak. frust tetibe.


Masa on the way nak balik tu tayar kereta pancit pulak. Tanda kami semua makan banyak sampai lebih muatan agaknya malam tu. hehe. Benda nak jadikan. Alkisahnya tersadailah kami setengah jam kat stesen minyak tu. Mujurlah ade je mamat sudi membantu kami semua yang terkial kial nie pasang tayar spare. huhu. Jangan ingat semua laki gatal yea. Sebab tak semua laki macam tu. kot?














1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini