Wednesday, September 18, 2013

suka chatting? baca nih

gambar sekdar hiasan
tiada kena mengena dgn tuan blogger
mahu pun dengan korang.
maapkan saya kak lysa suriani

zaman sekarang nie semua sebuk dok main applikasi dalam smart phone. tipu lah korang tak ada line, whatsapp, kako talk, wechat,twitter, facebook bagai kan? .ni  nak beri nasihat pada korang yang suka chatting  nie . hati hati lah semasa berkawan. jangan baru kenal sehari dua terus nak percaya bagai kat "member" korang tuh sampai nak bagi pinjam duit bagai lah. no no no no.. kawan just kawan. dan sentiasa lah beringat. sebab mereka ni orang asing bagi kita. so berhati hati lah. kita tak tahu niat orang kat kita. kadang kadang tu nampak je baik. tapi baik ada makna. tu yg bahaya. lagipun dah banyak kes yang berlaku sekarang kan. beringat ingat lah.sekarang nie bukan kata perempuan je jadi mangsa, lelaki pon sama lah. ini  zaman sekarang lah. : D

*nasihat je. nak beritahu je. nak ingatkan je. 
ikhlas dari : mira maisara

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini