Tuesday, July 26, 2011

fashion pelik cik lady

seperti yang kite tahu..si minah lady gagap nie selalu mengempak kan dunia fashion dengan style yang mengepek2 hingga tak tercapai dek akalmu dan akal ku jua..kalau ade event jer semue orang tertunggu2 kedatangan beliau semata mata nak tengok jenis style yang die peraga kan kali nie..ape jer yang die penah wat kacau??jo, tengok..

eh sebelum tuh..korang minat ke cik lady nie??



cam mane die nak duduk nie?tapi rambut die comel kan?

nampak ayu sikit..

mulut seperti..

ape jadah nyer nie?

hot sangat ler tuh?

cer tengok kasut die

daging hidup..hahaha

P/S: cube bayangkan cik lady nie pakai baju kurung..sambil menggayakan tangan berbentuk '6' di mata..hahaa

2 comments:

Nani Othman said...

personally, i think she's weird. i'm not her fan..and i don't find her songs interesting. and i think she's weird. like real weird.

mira maisara said...

hehe..yeker nani..dulu mira ade bace..die wt cm tu dsebabkan mase die uji bakat b4 die jadi artis,die kene reject..that why die wat semua nie tok tarik perhatian orang..and tok buktikn yg die boleh..