Wednesday, August 1, 2012

kenapa dengan isteri sheikh muszaphar?

ade sesiapa pernah melawat blog isteri Datuk Dr sheikh muszaphar? ha.. jangan ingat beliau tak ada blog yee..

selalunya dia banyak berkongsi pengalaman membesarkan anak perempuan dia, Bella. dan semalam, dia ada share something dengan para bloggers sekalian.. kalau nak tahu, cer lah melawat blog dia.






*kalau korang tak kenal Datuk sheikh muszaphpar tu aku tak tahu la korang dari planet mane. hoho

8 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM pun nampak my fren update pasal blog dia tadi...hehhee

Cik Mimey (owner fida's story) said...

pnuh persoalan..

cik najihah said...

rezeki dapat baby lagi..

piko pink said...

gagah btol syeikh muzapar nie..haha

Kesuma Angsana said...

confem dah dia preggie lag! .. slam kenal n KA dah follow u ye 539

syakey said...

masa awal2 dulu minat lerr dato' sheikh muzafar ni. lepastu macam boring ja. tak minat dh. haha

Ikhmal Yusoff said...

membalas lawatan setelah beberapa bulan kamu komen kt blog sy..hahaha slmt bpuasa :)

Siti Khadijah said...

he is a perfect husband and also daddy to his princesses....and Allah give him perfect wife,beautiful and all perfect..I like them from I standard 5 because the date that they were get married was my birthday which 10 of October...