Thursday, January 19, 2012

blogwalking punya pasal lah nie...


blogwalking. tu lah kerja aku bila ada kat dalam bilik. bosan tak ada siapa nak ajak borak. rumate pagi- pagi buta dah fly balik rumah dia kat sentul. tinggalkan aku keseorangan kat dalam bilik hotel nie. bosan. harinie lebih 20 blog aku terjah. memang hobi aku bila tak ada kerja. tinggalkan komen. tinggalkan jejak. awsome sekali perasaan itu.

pandang handphone xperia kau aku. harinie sunyi tanpa deringan mesej masok. selalunya time cam nie aku sebuk menekan screen handphone sambil blogwalking.. aku mesej dengan siapa?? hehehe..korang agak siapa? yep.. bofrennd lah.. tapi harini sunyi -.-



dail nombor dia. then call si mamat tu..

" you ada kat mana?" kataku sambil menahan marah.

" i kat kedai carik hadiah untuk awak..esok kita jumpa, sambut aniversary kita okeh?" balas mamat tuh.



tuut.. panggilan terputus.




aniversary aku dengan dia?? OMG aku terlupa..serius lupa yang aniversary kami nak dekat. ape punyer orang lah aku nei..ni gara2 sebok blogwalking la ceh..pandai nak salahkan BW pulak!..haha..memang sekarang aku sebok nak terjah blog orang.suka.!.tak tahu apesal? sebab aku dah ketagih kot..pasalnya bila terjah blog orang, macam3 cerita boleh kita dapat.bukan setakat cerita je, info pon kita dapat..dan kadang3 tu benda yg kita tak tahu pon boleh tahu.. betol tak betol? : )



erm..nak bagi hadiah ape untuk dia esok.. haa..gelabah la pulak!




heppy aniversary mira

ceh wish kat diri sendiri pulak..!!

dah tak ade orang wish kat aku 

-.-



19 comments:

Nurul Aisyah said...

ehem...esok nak dating la uh...huhuu

Nurul Aisyah said...

bg dia teddy bear yg cute..hahah...xdelah gurau jer.

mira maisara said...

aisyah :hihi bear da de

mira maisara said...

aisyah :hihi bear da de

khairul akmal bin azman said...

bw sikit2 je aw..
pentingkan reader..

mira maisara said...

khairul akmal : reader memang penting..selalu bace n tingglkn komen kt blog org :D

A Crack Mirror said...

owh..hari ni lah aniversari korang yerp??! hepi2 mira... pasn i share lah apa jer yg awak dapat..ahaha~ ada unsur2 menyebok d situ..kah3!

Syira Rara said...

wahhh..semoga kekal yea.. sy baru follo blog kamu..comel..klau rajin singgah la blog sy dan kalau sudi follo..blh share cerita (^_^)

mira maisara said...

crack mirror : aniversary sebenarnyer ari isnin ni..sebab ghairah nk balik cuti, sambut ler arini..hahahk..

syira : thnks dear "D

Aien Not Alien said...

happy anniversary kamu dengan dia :)

mira maisara said...

thnks ain.. :D

GincoMerahJambu said...

alolo..sweetnye bf cari hadiah anniversary! well awak segamat? syie kt tangkak!

Teenager Housemaid said...

wahhh...
anniversary ke berapa tu?
hihi...
saya pun suka bace blog org..:)

Nurul Aisyah said...

huhuhu...gurAU JER...hehe

Ros said...

Salam Mira,

Happy aniversary Mira...yang ke berapa nih....?Ha....lepas ni jangan dok tunggu lama2 lagi dah...he.he.he....cantik gambar lukisan tu.....sepadan dan romantik ja....

mira maisara said...

gincu merah jambu : wahh..da dekat lah kiter!

Teenager housemaid : ke -3 baru.

mira maisara said...

aisyah : nak majok..huhu

ros : thnks ros..haha..lukisan tu cntik hasil goggle je :9

cik Kartun said...

ermm suke tngok psgn bhgia..
tringat kt si dia plak :(

mira maisara said...

ala la la CK..jgn la cm nie..klau sedih mkn limau bnyk2 okeh :D