Thursday, December 12, 2013

Assalammualaikum semuaa!! Hahah lame dah tak update
blog saye ni haa..busy dgn life baru laa.. hehe ape2 pun saya try update blog guna mobile phone..saje nak test gune . *dah lapuk br terigat nak guna kat mobile apps.hahah sgt ketingalan zaman la aku ni *.*

2 comments:

Kakzakie said...

Kakak kalau update guna hp memang terkial-kiallah mira..

Lebih suka guna pc juga..

syakirah izwanie said...

Uopdate guna phone mcm susah sikit bg saya. Takpe. Orang takdo kerja boleh la ngadap laptop kat rumah. hehehe :)