Thursday, December 12, 2013

Assalammualaikum semuaa!! Hahah lame dah tak update
blog saye ni haa..busy dgn life baru laa.. hehe ape2 pun saya try update blog guna mobile phone..saje nak test gune . *dah lapuk br terigat nak guna kat mobile apps.hahah sgt ketingalan zaman la aku ni *.*

6 comments:

Kakzakie said...

Kakak kalau update guna hp memang terkial-kiallah mira..

Lebih suka guna pc juga..

syakirah izwanie said...

Uopdate guna phone mcm susah sikit bg saya. Takpe. Orang takdo kerja boleh la ngadap laptop kat rumah. hehehe :)

Obeel Bc said...

Salam sis..berminat tak utk sertai Bengkel Kecantikan Mary Kay secara percuma? Facial, hands spa, lip spa..byk tips yg nak dikongsikan.
Hubungi saya utk ptanyaan lanjut www.whatsapp.my/60137731092/bengkelkecantikan

Obeel Bc said...

Salam sis..berminat tak utk sertai Bengkel Kecantikan Mary Kay secara percuma? Facial, hands spa, lip spa..byk tips yg nak dikongsikan.
Hubungi saya utk ptanyaan lanjut www.whatsapp.my/60137731092/bengkelkecantikan

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

this is

nice content

please visit

my blog

Misa said...

Nice post. I'm appreciate it. By the way I also will share new article from my blog.

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja?
- Puisi Luka Lama Tentangmu
- Berburu Hunian Milenial di Indonesia Expo Properti

Hope you like. Regrads Misa.