Friday, September 23, 2011

aktiviti sepanjang cuti


salam..sedihnya hati ini..pukul 1 petang tadi aku terpacak dekat depan ostel aku..yer aku baru sampai setelah 4 hari aku pulang bercuti di kediaman keluargaku di segamat Johor. cuti tak terasa pon walaupon 4 hari aku berada di sana..rasa cam nak suruh jer pak cik bus tu pusing balik hantar aku kat kampung...aku terpaksa pulang ke kampus memandangkan sekarang tengah musim exam-aku duduk rumah mane study pon..tengok tb,main dengan adik perempuan aku.mengemas,memasak..yakss..aku rajin ok..

rabu pagi tu aku keluar berdua dengan ibu pergi cari barang dinner..ibu aku memang rajin melayan aku..thanks ya ibu..sporting habis..

ibu drive kali ni..balik tu turn aku drive pulak

 ibu pon nak mencuba baju jugak

 huuhhh..dapat jugak baju dinner nyer..ohh..tak boleh upload..tunggu entryy dinner nanti yaa..ni gambar yang sempat aku snap sepanjang aku cuti kat johor..miss my home..
 berchatting

 menonton cerita (bapak seksi..)

 menonton tv jugakk..(keesokan harinya)

 bukak hamper ayah-dapat dari pejabat

sedap doe chokolat ni!

sarapan pagi sebelum hantar aku naik bus

dah sampai ostel puncak alam..soo..mood study..menjelma lah!!

see?ada aku belek buku kat rumah?tak ada kan..yer..cuti is cuti..study is study..andd.....plus blogging and facebook..boleh ke?hahaa..ape la nak jadi dengan aku ni..harap-harap tak ada yang terkantoi semester ni..isyAllah..Amin!kawan kawan..doakan aku jawab exam..takutnyerrr!!

4 comments:

nunana said...

heh.. bestnye dapat balek umah... T_T jeles3..

mira maisara said...

hehe..jangan jeles yer zhanna :)

Lelaki Godang said...

coklat tu... grr ;)

mira maisara said...

lelaki godang..jangan jeles yer..huhukk