Friday, September 30, 2011

bersantai depan laptop..

hai hai korang..harini ari jumaat kan??yeahh..aku cuti sebab tak ada paper harini..sila jangan jelez :P
last paper aku hari ahad nie..ermm..exam pagi kot?tapi malas la nak belek buku..aku da berapa minggu tido dengan kertas..ini seriiuss..<ikut nada wonderpet>


baca buku sampai nak muntah pink!

ah..disebabkan petang nie cuaca mendung dekat puncak alam, terpaksalah aku melayan kehendak mata aku..cube teke apa aku nak buat?ahh..xkan lak aku nak buat kilang taik!! tak baik tidur petang doe.nanti jadi giler..aku xmau masuk HBUK wehh..(ulu klang bukan united kingdom ok!!) mod hisdustan dah tibaa..
ermm..aku nak tengok movie ganjini lah..alahh..yang boyfriend aku berlakun tuh..


ensem kan beliau?

uii..tak shave ker??

aamir khan!!

aamir khan!!

aamir khan!!
.
.
.
.


ko curang dengan aku ea..report kat ibu aku!!

uiii..jelez nyer!!

yer aku tahu citer nie da tak laku..tapi ada aku kesah??hidup aamir khan..huhukkk..erm..nak reddy kotak tissu lak..

p/s : rumate aku cakap citer nie sedeh..betol ke?







6 comments:

ishiko said...

hehee.. jarang lg tgk org minat hindustan skrg..
biasa k-ppop aje.. hehe

mira maisara said...

ishiko : kene kembalikan tradisi balik nie..haha..actually dari rumate..die yg tergilak2kn hindustan

:D

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
tiba2 teringat kat kawan aku yang minat hindustan

mira maisara said...

shafiqahabdshukor : kawan je minat?kamu? :D

ILA HonEyBuNNy said...

cita ghajini memang sedih....sob3..

tapi xegt cmna cita dia..lama dah tgk..ehheh

Hans said...

owh
minat hindustan ek?