Wednesday, October 12, 2011

sweet sangat la tu?

assalam...

boleh pandang pandang..jangan peggang pegang
duduk renggang renggang 
bertambah sayang..

haa..lagu tu sesuai untuk pasangan couple yang tengah hangat berchintaa!! hari itu, aku keluar jenjalan dengan ibu dan ayah aku., aku ternampak pasangan couple dok berpeluk sakan depan teddy bear dalam shopping mall sambil snap2 gambar..yang perempuan tu sah sah ler menggedix kan? ahh tak segan ke?? sampai budak kecik yang ada kat area area situ kene tutup mata dengan mak dia.. ingat sweet la sangat tu??hihi..couple nie xperlu yang sweet sweet sangat..tak payah nak tunjukkan kat satu dunia nie yang korang pasangan yang palinggg manisss sekali dalam dunia, yang romantik bagai macam mengharapkan boyfreen bukak pintu kerete katak untuk kau..yang akan selak kain tarik kerusi untuk kau dimeja makan..kahwin nanti pon kau kene taat dekat suami jugakk..kalau kahwin la..huhu..dah kawin nanti kau nak wat ape pon boleh.

p/s : kalau nak sweet,makan gula gula lahh..

2 comments:

Ekkem said...

agree...tgh dgr lagu ne skg...kebetulan nampak awak post sal ney ahax :)

mira maisara said...

ekkem : dengar lagu kat mane tu?sinar FM ke?? i follow..