Tuesday, November 22, 2011

rindu cinta matiku




hai korang!! comel tak patung kat atas nie? actually tu mira punya taw.. sila jangan jelez! bear nie ada nama, iaitu laila maisara. wahh..kemain name kan? walaupon die hanyalah seekor patung, err..seekor kan? mira sayang die sangat..

ohh.. please jangan cakap mira gila.. kalau korang tak cakap maknanya aku shock sendiri lah ye . aku sayang bear nie sebab die sedap dipelok..lagi empuk dari bantal uitm aku nie haa.. well, mungkin disebab kan aku ni xadoo bantal busuk, tu yang ditukar ganti dengan patung nie kot?? ahh..kalau ada bantal busuk, mesti dan kompom lah ada peta dunia dah..haha..proses pengaliran air liur yang berlebihan nieh!! :P

laila nie dah 2 tahun dengan mira. mane tak sayang nya..tu yang mira pakai kan die baju lah..ape jadah semua tu..disebabkan bosan yang terlampau34x masa kat ostel..haha..kawan2 pon ikut join jugak sebenarnya.. ohh..itu kira okeh la weh, dari kami dok merendek outing kat luar.. kami budak baik kan?haha..muntah kaler pelangi kangg..

 waktu menjemurr.kejam kan aku?

 naik kete..


sori lah kalau ade yang anoying ngan perangai aku nie.aku tahu aku gila..haha . sepak laju laju!!

7 comments:

fiQ'Ra said...

teruja tgk bear yg banyak dan comel mcm tu!! hehe

cik Kartun said...

waa..leh pinang tedy uh utk tedy CK?? hehehe

Hasbullah Bin Md Som said...

Nak pinjam boleh?? Nak buat tido la.. haha

mira maisara said...

fiqra : teruja ke? mekasihh comel cam tuan die kan?haha..

mira maisara said...

ck : ngade lah..hihi..kalau betol la boleh pinang, alamatnya kaye la mira ni.. :)

hasbullah : pinjam la.. :) sehari 10 ringgit.. no peta peta ok..

Nur farahiza said...

malam malam mesti ta tinggalkan bear nie . :)

mira maisara said...

farahiza : bear nie ade kat kampung la.sodeh nyer..