Thursday, January 26, 2012

alah..jam CASIo jer pon!



seminggu aku tak hupdate blog. terasa janggal pulak nak menaip untuk entry baru.ahaha! minggu lepas aku sambut aniversary dengan dia. saja nak share cerita ngan korang jap..ahhaa boleh tak boleh tak? kalau tak nak dengar cerita, sila jangan baca hihi

: D

minggu lepas punya cerita. aku lepak dekat domo domino. lepakk makan -makan kat sana dengan si mamat tuh. piza kat situ boleh tahan awsome lah jugak. selama nie aku tak pernah la pulak pandang kedai la fast food selain Mac'd dengan KFC.


nyum nyum..

time tengah lepak, aku pon bagi lah hadiah kat dia. pe yang aku bagi? humm..seutas jam tangan jerp yang aku beli masa bercuti kat Thailand dengan family aku hujung tahun lepas. ah lelaki, susah kan nak carik hadiah untuk kaum dorang nie kan gurl gurl? naik buntu aku carik hadiah yg sesuai untuk dia. last2 aku tibai amik jam jek..huhu (bolehlah dari jumpa dengan tangan kosong kan?)

hulur je kat dia, then dia pon senyum jer..aku cakap cam nie kat dia

                                    "sorilah, dapat bagi jam murah jer". sambil wat muka poyo.huhu



dia senyum je. bajet hemsem la kot dah tu dia keluarkan sebuah kotak warna putih unggu dan hulur kat arah aku. aku pon sengeh cam kerang busuk. haha.. bukak jer kotak tu, menjerit aku. dia pon bagi jam jugak..ahaha.. cam janji gitu..tapi yang buat aku terharunya, dia bagi jam jenama casio. bukan cam aku beli jam tepi jalan je..uhh. terasa malu pulak aku. 



thanks lah ye. dah lame tak pakai jam casio. last masa ayah bagi masa SPM dulu..hihi



11 comments:

Cikpuan rara said...

actually even murah pon lelaki akan hargainya kalau dye btol2 syg kite =)

mira maisara said...

:D wah yeke.ahaha thnks puan rara

Sekamar Rindu said...

salam..

comelnya jam tu..:)

cik Kartun said...

nilai sesuatu hadiah bukn trletak pada harga. tapi sebuah keikhlasan hati si pemberi :)

tieha ismail said...

betul tuh...kdg2 mati akal nak bagi hadiah ape kat diorang ni...jam pon ok per....

littledolphin said...

wahhh!

dont worry my friend im sure he really appreciate yang you bagi tu! ;)

mira maisara said...

sekamar rindu : thnks :D

CK: btol3..

mira maisara said...

tieha : mati akal tu yg pikir nk bagi jam je..huhu

little dolphin : thnks my friend

UdinZ.com - Fakhruddin said...

wow..makan pizza..lepas tu masing2 dapat jam..tahniah..haha

mira maisara said...

udin : thhks hihi

Nur Ikhma said...

wootss! jam Casio tu. sebijik mcm saya punyaaa : )