Friday, January 27, 2012

rahsia tetikus


entry kali nie khas untuk readers yang tak tahu lagi apa keistimewaan mickey mouse yang korang tengah pakai dekat laptop, pc, komputer dan sebagainya tuh. err, maksud aku, mouse yang nie lahh


ini bukan mouse tom and jerry okeh..huhu



perasan tak dekat mouse tu ade butang hitam yang tempat kita selalu scroll bila korang nak buat assigment ke, masa blogwalking ke, facebook . cuba korang tekan butang tu dan gerakkan mouse korang ke atas dan ke bawah. korang akan dapat tengok mouse tu automatik akan scroll sendiri page yang korang tengah bukak tu. tak percaya? cubalah "D


6 comments:

msredcheesecake said...

Seb baik akak dah lama tau.... Kalau tak nanti org kata ketinggalan plak... Hheee...

mira maisara said...

hihi..jht la..xsmue org tahu taw akak :D

misyamissyou said...

hihik! dah tau dah..lau tkn roller kat link t keluar kat tab lain.. :)

capt. keon alhan said...

lbih suka guna touchpad...huhu

Dianaa said...

Hihi! Dah tau lama. Tu pun sebab trtekan dulu.

Nafisah Ruslan said...

laa.. tau dah ni.. hehe