Wednesday, January 18, 2012

jangan seksi meksi la sangat..



gurls, 
jangan pakai seksi meksi okeh..
laki sekarang nie bukan boleh pakai pon..
suka layan perempuan seksi, 
tapi nak carik bini yg solehah..

tak caya?

tanyer la member2 laki korang..
abang2 korang..
haha



laki nie kalau carik pasangan mesti nak perfect kan?..ooppss!!

20 comments:

Ros said...

Salam ziarah,

Betoi tu.....

mira maisara said...

:) betol3x.. (wat suara upin ipin..haha)

QasehSuci said...

setuju!!

mira maisara said...

qaseh : setuju sambil angkat kaki..ahah

Iffah Afeefah said...

stuju sgt

lau ttp aurt bebetul lg baik

ps: nak tau sal tngn?
http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2012/01/sejarah-iffah-afeefah-sejak-2782011.html

mira maisara said...

tutp aurat lagi comel :D

diana said...

bukan tak boleh pakai seksi je,..malah upload gambar seksi pun tak boleh..:)

shameel Iskandar said...

Salam.
Benar skali. teruk2 llaki sekalipun dia tentu inginkan perempuan yg baik utk dijadikan ibu kpd anak2nya nnt.

mira maisara said...

diana : baiklah -.-

shameel : wasalam.. betol3x :D

c'axoera said...

masing2 boleh fikirkan tapi masalahnya dah jadi macam budaya nowasday >_<

mira maisara said...

c'axoera : mmg semua org boleh pikir..tapi ke arah positif ke negative..?

dyabunga said...

setuju sgt..:D

lisa said...

sangat setuju. mcm x fair. eh bukan macam, memang tak fair -,-

Razif Mokji said...

pompuan pn nk cari yg perfect juga zaman skang ni .... cumalelaki tkde pakai seksi je ... tp klu lelaki yg pakai baju ketat metat tu bg pompuan seksi ke tak ye ...

♥ ~ Cik Ya~ ♥ said...

mcm yg slalu kite dgr, perempuan yg baik utk lelaki yg baik. begitu jgk sebaliknya :)

Lulu Caldina said...

betul.. bila tgk perempuan pakai seksi, pastu sibuk nak betulkan pakaian depan org ramai, hati kecil terdetik, hah tau tak selesa, knp nak pakai gak.. ngee

Terkini di Lulu-Pages...

eLLa n aLia said...

kah3.. (rasa nak ketawa pla tengok gmbar tu..)

NUR AYNIE said...

nseb kite x seksi meksi...hihi...

Teenager Housemaid said...

sangat betol!

Cik Yuyu said...

tuh lah! suke nengokkkk yg seksi2.. tapi yg sopan ni, dorang hormat.. ^^