Tuesday, January 17, 2012

love my style contest :D



assalammualaikum korang..
jawab salam dengan senyuman lebar taw!
haha..nak tahu sebab ape? kali nie aku masok contest..
contest ape? cer kite scroll bawah lagik..haha

ectually aku sesaje jer masok contest photoshot nie..sekadar mencuba nasib. : D
manalah tahu ada rezeki ke kan?



tadaa!!! 
comel tak picture kat atas nie? ohh..ni bukan aku lah weh..aku tak secomel si aen nie..budak yg suke kaler pink tu..haha..dia sama minat dengan aku.., suka kaler pink..aku pon suka..dulu blog aku nie penuh dengan kaler pink, tapi sekarang aku dah ubah..biar nampak kelainan sikit..kalau tak, mata korang pon pening tengok blog aku nie kan?haha. okeh kat sini aku nak bagitahu la sikit..syarat3 nak masok contest nie..

syarat join contest 
1. - confident dengan diri sendiri.
2.- tiada had umur, laki dan perempuan boleh join : D
3.- like fan page 
4.- buat entry pasal aen, memang tengah buat nie dear..huhu
5.- sertakan picture yg nak dipertaruhkan..dan pic tu akan dimasokkan kat dalam  page aen untuk vote..wahaha..terasa cam masok AF pulak kan?
6.- follow blog aen dan invite 2 kawan blog korang.
7.- tinggalkan link kat dlm komen aen.



mudah je kan? simple mimple lah..wahaha..eh korang..cer lah terjah blog si ain..hade entry yg awsome taw die hupdate..hihi..sebenarnya muka aen nie cam sebijik kawan sekolah aku masa kt Pahang dulu..senyuman dia pon sama..sebijik..jeng jeng jeng..ahhaa..

okeh..mengenai blog miss aen. blog dia boleh tahan jugak..rajin hupdate blog..entry pon menarik hati dan jantung. bila bace information pasal dia, baru tahu dia bakal doctor..haa..cantik la tu..aku bakal nurse : D boleh kerja together2 nanti ya aen..hihi..bila loading blog aen nie xde la nk tunggu lame sangat..so xde la rase boreng kan..kalau tak percaya operate lah dada, x-ray lah hati! cer tekan kt blog dia..huuhu

okeh gambar yang tak seberape nak awsome nie aku persembahkan dengan rendah diri..cewah..huhu


boleh tak gambar cam gini..haha..masa nie nak pergi majlis kahwin dekat hotel..alang2 snap jerla picture..huhu

pada korang rajin2 la like picture nie..sayang korang..muahh!

















6 comments:

say to easy=) said...

cantik baju kurung..ape2pun good luck yeah :)

mira maisara said...

wah trimas dear :)

ღ αεn ツ said...

Thanks join! Good luck :) Hee, lain kali paste link kat comment box tu sekali. Hohoh, senang nak jump terus.

cik Kartun said...

comel dah tuuu.. gud luck okey :)

NUR AYNIE said...

gudluckkk....uihihi

mira maisara said...

CK & aynie : thnks darling.. :D