Wednesday, January 18, 2012

sebab pe tak digalakkan bubuh gambar kat YM?

pernah chatting dekat yahoo messeger ataupon YM? alah tipu lah kan tak pernah chatting kat ruangan nie..selalunya student la yang banyak join chatting nie. sebabnya ? senang nak carik kenalan..nak carik awek/ balaks/ skandel spender sugar daddy dan macaam2 lah..kan kan?? tu sebab student banyak loaded kot? ahh...jangan bersangka buruk..tak baik weh..huhu

sebenarnya aku pon tak terkecuali join benda alah nie..time bosan2 tak ade kelas, boleh melayan peminat cewah peminat gitu!!..tapi yang bosannya  bila bukak chat room je orang banyak tanya benda yang sama. cam nama sape? umor? ade boyfreen? kalau nama ID tu cam pelik je siap tanya lagi, u nie laki ke perempuan..ai..cam dah melampau je kan? kalau malas nak balas, aku cuma balas "bapok!". dan terus dia tak layan aku pas tu..ahaha.. ade aku kesah orang cm tu?huhu

bila dah kawan..dah gelak sakan cam pontianak, dah usha perangai dia, dah tengok gambar dia hensem baru add.mula lah nak add jadi friend list.biasanya budak laki la yang nak kawan dengan aku.. dan dalam bab cam nie aku xde la cerewet sangat..dah orang nak kawan..add jer lah..time nak accpet tu memang bajet hot lah .

time tu aku rase hot..cam artis AF je



selang 2,3 hari je..tetiba je chat ngan aku cam nie

mamat YM : "jom kita fon sex kejap.. i bayar you lepas nie okeh?" come on..just 10 minute with me!


aku tergamam! nak wat cam na nie..tak kan nak layan pulak kan? then aku pon...


aku : " sori, bukan test aku nak layan laki desprate cam kamu" : D


icon smile tetap hade..itu yang penting.bagi tunjuk aku professional.tak menggelabah tahap lipan 


mamat YM :" you nie, i tak tahan kot.. i bla bla blaa... and bla bla blaaaahh lah kau minah" 


aku : "orait.." dalam hati ah...remove romove!




selang beberapa minit..

mamat YM : kau kerja dekat hospital ***** kan? okeh..aku akan sebarkan yg kau nie perempuan gatal..biar satu hospital tahu perangai buruk kau...

aii gertak nampak?? serius aku rasa sikit gementar..takut jugak bila ade orang gertak cam tu kot..

aku : aku tak wat pape pon kt kau kan? so what the problem weh..? kau ke aku yg desprate?

mamat YM : aku dah amik picture kau kat sebelah nie..aku kopi paste, aku detak kt satu hospital..biar padan muka kau..







gurls, tu sebab jangan letak gambar dekat YM..orang kat situ tak leh dipercayai..tak leh nak bagi muka sangat..orang lelaki selalu nak amik kesempatan kat kita..percaya lah..

dan lepas tu, aku bubuh gambar bunga jer kt dalam YM..serik merik aku dah.








sori. this is my first time post entry berbau lucah
-.-








11 comments:

Teenager Housemaid said...

dah lama tinggal da chat kat ym ni..lama tak buka..huhuhu...
tak sangka ade kes macam ni kat ym pon..
ingt kat laman chat irc je..

Izz Faizah said...

heeee~ tkotnye...tnak chat org tak dikenali kat ym ni...:P

[ wanni ] said...

eeii, bahaya sungguh.. wanni letak pic kura-kura jep untuk ym tuh, senang cerita, hihi~

Suraya Aris said...

dah lama tak ber ym. hehe

mira maisara said...

teenager housemaid : sejak tu serik nak nak blogging..hihi

izz faizah : tak leh kawan dgn sebarang orag pasnie..huhuk

mira maisara said...

wanni : mmg bahaye..tkt betol ler kitee..

suraya anis: lama tak main?

Nurul Aisyah said...

menyeramkan betul...
sy buka ym pun chat dgn cikgu! belajar math..wahaha...canggih x kitaorg...
like sensei
like gakusei

mira maisara said...

wah..canggih giler lah kamu aisyah..bagus2x.. jangan study benda lain sudah.. :P

cik mun said...

bahaye btol skrang..ish ish

mira maisara said...

cik mun : tahu tak pe..

Aina Adam said...

Yup. memang bahaya.. bukan kat YM je sebenarnya, kat facebook pun lebih kurang.. orang boleh je buat super imposed kalau die mmg nak aniaya kita.. Yang penting, kena berhemah melayan kerenah orang.. dan jangan letak gambar yang mengarut2.. hehe..