Tuesday, February 7, 2012

nei bukan wordless wednesday yeahh!






ni ade lah antara member - member aku yang update status pasal vanila cokelat.

cerita nei awsome kan sampai ramai yang menontonnya?

korang pon minat cerita nie?

jom la like!!

kat bawah nie

12 comments:

Suraya Aris said...

tadi tengok jugak. senyum sorang2. hehe

mira maisara said...

sweet ke citer ni? -.-

Amna.Qadeeja said...

hehe dulu xlayan sgt tp skang dah hantu citer ni

episod tadi paling sweet !

mira maisara said...

wah yeke..patot la ramai yg hupdate status :D

Teenager Housemaid said...

alamak saya tak tengokla..teehee~

EZAD AMIR said...

hahaha..fenomena bru kot..

cik Kartun said...

semnjak keje nie CK da tak tngok cter nie..
mase mula2 cter dulu CK tngok bgai nk pech prut.
tak pkir mtg, bek jgn pkir nk kwen la..

Adila Saidi said...

siap tukar channel laen sbb tak tahan tgok cerita tuh sweet sgt dan trlalu romantik. hahaha :)

huda jamil said...

fenomena vanilla coklat melanda. tapi tak dan nak tengok cite sempat dah terlambat. hehe

mira maisara said...

teenager housemaid : kite pon tak tengok jugak..weee

ezad : kamu layan jiwang ya?

mira maisara said...

ck: da matured baru pikir kawin eak..

adila : wahh.. suke leteww

huda: nak ke tak nak nie sis?

sue. said...

izara comel kan?