Friday, March 16, 2012

siapa yang ceroboh bilik aku?


semalam lepas aku jawb exam , aku amik keputusan nak balik bilik . terasa mata teramat lah berat sampaikan masa nak jalan tu rase cam nak tertidor aje. okeh aku tak tipu yee.

lepas beli makanan tengahari , aku menapak balik ke bilik aku . sambil tekan butang nombor 7 kat lif , aku pon teringat nak mesej ibu aku . nak bagitahu aku dah lepas paper lah kononnyer. then time aku menaip mesej tu , pintu lif terbuka . dan aku terus keluar tanpa tengok pon time tu kat level berapa. tangan kiri menaip , tangan kanan meraba cari kunci kat dalam beg gucci .


depan pintu bilik .

muka masa tingakatan 5


aku still menaip lagi . menaip macam - macam untuk diluahkan kat ibu aku pasal soalan tadi . untung lah boleh jawab tadi . Alhamdulillah.. tomol pintu dipulas . then terkejut berok lah aku tengok dalam bilik aku ada seorang perempuan yang selamber je tengah bermake up depan cermin . menjerit kecil aku !!

bila masa pulak aku ada rumate? (untuk pengetahuan korang , rumate aku dah tak duduk dengan aku oke)
bila masa pulak aku boleh tersalah masok bilik orang nie? uum dalam fikiran aku , mungkin aku dah salah bilik agaknya . sebelum aku memintak maaf kat permpuan tu , aku terpandang tuala kesayangan aku kat belakang dia .  macam mana pulak tuala aku boleh sama dengan tuala perempuan nie? sekali lagi aku menjerit.!!

ceehh

rupa 2 nya perempuan tu rumate baru aku lah.. aiseymann.. wat suspen aje . tak boleh lah aku nak bayang kan macam mana muka aku bila terkejut tengok ada orang dalam bilik aku weh.. ahaha..

motif dari kisah nie , sila jangan leka bila berjalan yer..tak pasal je dapat malu .



8 comments:

Ikhmal Yusoff said...

kalau dh malu tutup muka dgn plastik!haha

mira maisara said...

wakaka ikhmal sungguh la malu.. -.-

Teenager Housemaid said...

haha..
lawa je..:DDD

[ wanni ] said...

nasib baik rumate baru tak terjerit sama, hoho :D

mira maisara said...

wanni : itu la pasal.. kalau tak .. aduisshh.

cik Kartun said...

hohoho nasib bek tak wat drama jerit2...hehehe

cik mun said...

klu due2 jerit lagi haru gayenye..

mira maisara said...

cK : tak pasal je menang award nanti kan ..ahaa


Cik mun : haru biru la gamak nyer..