Friday, August 10, 2012

ugutan selepas Pandelela Rinong menang.



assalam semua geng!

tahu kan Pandelela Rinong berjaya merangkul pingat gangsa untuk acara 10 meter platform kat Olimpik London tadi..? kalau tak tahu lagi cer bace kat sini!

mase scroll notification kat facebook, ak terbace lah print screen pasal sukan nie.. memang nak tergelak jugak la kan...



nak tahu ape yang aku bace tuh? jomm jommm..



kalau tak nampak tu cer pakai spek mate klik kat gambau tu


haha agak lucah jugak lah kan.. tapi berani la pulak orang tu nak mencabar diri sendiri nak kerat *** tu pulak kan..haha.. giler berani lah mamat yang wat status macam tu kan? .. dan sekarang Pandalela dah menang.. ape yang die nak wat?? 

..
..
..
..
..
.
.
.
.
.
.







haha.. tak kan lah orang tu sanggup nak kerat *** nyer.. tak pasal - pasal beraye kat hospital pulak kan.. eh semua orang tunggu kot ko kerat..haha :D

the moral story is : tak payah update status pelik pelik la weh.. tak pasal2x orang print screen ... abis kecoh satu Malaya nei haa

4 comments:

piko ija said...

haha..sunat pun dah takut..nie kat nk kerat semue..haha

Encik Raff said...

biaselah tu... dye x berfikir dgn waras.. cuz suka sgt bergurau senda..

boni kacak said...

hahahaha..siap ada page lagi tu?hehehe

Miss Volvo said...

i suka header u. dreammm~ my fav hehe