Friday, August 26, 2011

bakal bercerai??

memang dah jadi rutin aku membelek surat kabor waktu pagi before masok kerja kat klinik desa kat batang kali.antara topik yang buat hati aku sentap nya bila nabila huda anak kepada papa rock Amy Search mintak CERAI dekat suaminya..dalam surat kabor tu,beliau nekad dengan keputusan tu(cerai) sebab beliau menghadapi kemelut masalah nya bersama suami dah lebih dua tahun..


mengimbas balik detik perkahwinan pasangan nie bernikah pada 2 disember 2008 dan hanya sekali lafaz,nabila sah menjadi isteri kepada Zaidy Zailani. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang anak perempuan yang comel..iaitu keisha laila


comel kot..pipi tembam cam sinchan!

bagaimanapon nabila tak dapat nak failkan permohonan cerai kerana tidak bawak sijil nikah..adoi..memang dah jadi trend artis kan sekarang..kawin cerai kawin cerai..tapi kita tak boleh nak salahkan semua orang..sebab kita tak taw apa yang berlaku antara dorang..betol?? apa apa pon aku mengharap kan hubungan dorang kembali pulih dan pilih jalan yang terbaik untuk selesaikan masalah dorang nie..bukannya apa..kesian kat gigirl nabila tu..dah ler comel!!ape lah nasib budak tu nanti..mesti die pon nak kasih sayang mak ayah dia jugak kan?


kita doakan lah moga bulan syawal nanti terbuka hati nabila dan suaminya tok membaiki kelemahan diri dan membetolkan silap masing masing..

p/s : semua orang tak sempurna..

2 comments:

Dorky Guy said...

erk.. dulu kena tangkap basah.. skang nak cerai pula

mira maisara said...

hehe..tak taw ler nak cakap ape..nasib badan kann?