Monday, September 19, 2011

gambar perkahwinan Eira syazira dan azad Jazmin

tahniah buat pengantin baru kepada Azad Jazmin dan Eira Syazira yang baru saja menamatkan zaman bujang nya pada hari jumaat 16 september 2011. perkahwinan ini berlangsung dekat kediaman keluarga Eira Syazira di Putrajaya. Eira menerima mas kahwin sebanyak RM300 dan wang hantaran dirahsiakan atas persetujuan kedua dua belah pihak..jom terjah gambar kawin dorang..





nampak macam cuak je..aaaa semputtt!!


sweet la ye??

"OMG" si Eira terkezut..

comel kan Eira??yupp..serius chantekk!!!

pelamain mereka..nampak eklusif kan??

terima kasih encik google untuk gambar perkahwinan nie..extually,kak Eira ada undang aku pergi majlis nikah mereka..tapi aku tengah final examkan ..so xdapat la  pergi..okeh aku tipu..hahakk..lawa kan tema perkahwinan dorang?yer..dorang pakat nak buat perkahwinan mereka berkonsepkan cermin dan kristal dan jugak diwarnai dengan tema silver dan red white..sumpah cute..owh..dorang akan pergi honeymoon dekat Bali,Indonesia. doakan yang terbaik buat mereka..moga bahagia selamanya..AMIN


2 comments:

Nafisah Ruslan said...

selamat pengantin buat mereka berdua ;)

mira maisara said...

hihi..moga bahagia ke anak cucu