Tuesday, September 13, 2011

khairul fahmi dengan awek cun lah!


a..aaaa.. see? kahirul fahmi bekas tunang kepada cik elia kita..sapa jejaka hensem tuh??kalau korang tak kenal..memang korang layak join katak kat bawah tempurung..hihi..sori tergurau..

ehem..gambar ni copy right by itsmesaiful dan diambil masa beliau dan awek yang comel, Dahlia Teck beraya dekat Kelantan,


nampak makiin bahagia jer khairul dengan dahlia tu..ada apa apa ke?ehem ehemm..pape pon aku doakan yang terbaik untuk beliau

p/s: melepas lagi..hahaa

12 comments:

Dorky Guy said...

kahirul fahmi? serius tak kenal...

mira maisara said...

haha.tipu ler tak kenal..

princess ayu said...

doakan untuk dorang semoga bahagia hehe

mira maisara said...

princess ayu: yer betol tu..moga diorang sentiasa gembira..

Syazwan Che Deraman said...

mana satu awek dia.
yang censored tu ke?.
heheh.
buat buat tak tahu.
cun lah teck dahlia tu.

mira maisara said...

syazwan che deraman: bukan yg sensoreed tu la..yg sebelah cik apex tu :)

fiq. said...

ouh gambar ni! tau sangat!
aku yang snap gambo ni..

xcaye? x caya sudah =P

Nafisah Ruslan said...

memang cantik pun ;)

mira maisara said...

fiq: yer yer jer kamu yang snap..haha

mira maisara said...

nafisah ruslan : cantik tertarik beliau memang the bom..haha

Ratu Lissa said...

sebelum nie beriya-iya dia menafikan bercinta dgn dahlia.. skarang bila dah putus, peluang makin cerah lah..

mira maisara said...

ratu lissa : tak tahu nak cakap apa..