Sunday, October 30, 2011

bersyukur la wehh

salam tu all my readers..huhu..extually xde ape nak tulis..just nak bagithu, pagi tadi aku try bukak blog aku ni haa..bajetnyer nak hupdate pasal kucing kesayangan aku..ahh..rindu kot kat dorang!! tapi mase aku sign in kat email google tu tetibe je die(siti nur google) cakap yang blog aku dah kene removed..memang aku mengamok lah pagi tadi..seteleh sekian lama aku berblogging (extually baru enam bulan je kot!) gelabah la kow mira!. haha..bukannya apa..sesia jer aku korbankan mase nak "up" kan blog aku walaupon tak se femes  akak maria elena dan abang ben ashaari tetapi aku bersyukurrr dengan jumlah followers sekarang nie...alhamdulillah..korang jujur ekhlas kan follow aku? haha

then tadi aku try change the new pasword..and alhamdulillah..aku dapat balik sign in blog aku ni...

sukanya!!

boleh kah aku hupdate blog lagikk : D

kepada zhanna, thnks sebab alert dengan aku nyer blog pagi nie..sekarang dah boleh sign in la sayang (senyum sampai belakang kepala..)



p/s : baru jer pikir URL untuk blog baru..kwang kwangg..

2 comments:

nunana said...

haha.. jangan risau~
tapi pelik laaa.. kenapa erk?
kena hack ke?

mira maisara said...

ntah la..tak tahu la knp syg..tb lege dapat menaip kembali..yeahh