Sunday, October 30, 2011

contest saya with shawl :D



                                               first at all, thanks to zhyzhy sebab tag kan aku kat entry kamu yerp..entry pasal saya with shawal..bunyik cam menarik jer kan?yerla..bebudak zaman sekarang nie bukan main lagi nak lilit selendang tu..abang aku cakap cam nangka busuk..jahat kan beliau?? ahh..forget about my brother yg hensem tu..beliau memang mengancam dunia kegumbiraan ku..annd.. this is my first time aku join contest taw tak..tak tahu ler gempak ke tak..huhu..*hopefully menang..twink twink!!

alamak..dorang suruh upload pic dengan shawl la..!!
dah la tak cumil!! demm


i'm soooo simple when wearing te shawl and i know it  : )


gadis bertuah yang aku nak tag nyer ialahh





*tak menang pon tak ape..haha

4 comments:

Izyan Masri said...

WHOAHH.KITE KENA TAG LAH.JAPJAP LAGI KALAU FREE KITA JOIN YE :D

mira maisara said...

hiihi..baiklah :D

❤eyra music _hardcore❤ said...

hehehe...cantik pe lilitan shawl tu :')

mira maisara said...

thnks sayang..hihi :)