Friday, November 4, 2011

aku dah check result!

hai korang!! sihat tak hari ini?? kalau tak sihat cepat cepat ler pergi klinik..tak pon nak suruh aku hantarkan? cehh baik ler pulak aku kan??haha.. ah..mood gila dah datang..today aku rase heppy sikit dan rasa lapang sikit dadaku setelah memikirkan masalah yang melanda banyak pulak tu diriku sejak akhir2 nie..pasal ape?ermmm... tak payah lah aku citer kat sini. bajet korang nak dengar pulak kan? alah..aku tahu korang sayang aku kan??huhukk

pada readers yang tengah study dekat uitm. uitm mana2 lah..harinie result dah keluar kan?? soo amacam, dah check belom? haha..bagi yang belum check, sure tengah takut sekarang ni kan?alah..relexlahh..nak takut ape nya. kita dah try sedaya upaya kan? tinggal redha jer lah dengan apa yang berlaku nanti ok.. cakap lebih la aku nie..sedangkan aku yang tak boleh tito malam tadi.. huhukk takut jugak woo..

balik kerja tadi, aku terus check result..berdebar debar macam nak menanti hukuman mati jerp..teringat ibu ayah kat kampung..agaknya kalau result aku terok, memang kene dengar ceramah dari ibu lah esok esok aku cuti seminggu owhh..ahh..

alhamdulillah, semua nya okeh dan lulus belaka..pointer aku cam mana? errm..naik la jugak..at least aku bersyukur dari ada paper yang sngkut kan..lege lah weh..so korang baik pergi check sekarang..jangan biarkan tidur anda diselubungi exam result..haha


balik nanti boleh melompat katakk!!

p/s : selamat hari raya korang..makan daging lembu tu jangan lupe singgah blog haku yerpp.. 
bye bye