Tuesday, November 15, 2011

hari yang serabut.

hai hai korang.. sehat? sudah makan ke belom? uh..aku arini terasa sedikit penat. why? sebab aku buat pratikal la.kalau korang perasan aku ni selalu berpratikal kan?yupps.. and alhamdulillah, this is last week aku bekerja kat hospital. nex week pulak aku naik sem baru..yahoo! masok kelas, then start belaja..ahh rindunya...setelah berkurun lamanya aku menghadap pesakit..huhuk

hah korang..weekand nie aku dipaksa mengosongkan ostel aku memandangkan esoknya dah masok semester baru bagi budak diploma. aku rasa cam tak masok akal jer dorang suruh aku blah dari bilik aku ni sedangkan aku pon budak diploma jugak.. haremmm!! dorang cakap kena jugak buat clearance dan esok nya masok bilik yang baru.ahh..melecehkan!! ape kau ingat barang aku ni sikit ke hape? event aku dah anta sedikit barang kat ibu aku kat joho nun, barang aku tetap jugak melambak melambak dan terus melambak, hinggakan tak muat nak detak dalam locker tersebut.sebab aku kan perempuan. hihik.. ah sudah lah..pening kepala aku memikirkan nya..sampai aku insomnia la weh..um



sabtu ni budfay my bf..incik mujahid korang rasa nama die pelik tak? yang ke 23 tahun..alhamdulillah..si atok ni makin membesar dan makin mengada ngada perangai nya..ingat nak sambut bufday beliau dengan kawan rapatnya, azwan dan aku plan nak spend masa together2 sabtu ni..tapi malangnya petang sabtu tu aku kena buat clearance rumah pulak dah..shiyout betol la ostel nie..huhukk..hadiah die pon aku tak beli lagi ni..poning aku mikir..

nak keluar sunway ke jusco bukit tinggi?

2 comments:

cik Kartun said...

huhu..lek mira..setelkan slow2 k..
prepare kejutan lepas setelkan kemas mngemas tu :D

mira maisara said...

baiklah CK sayang :D thnks ya