Wednesday, November 16, 2011

teringin la weh!

huhuii!!
korang nampak tak picture kat atas tuh?kalau tak nampak, sah buta!!
actually aku teringin nak ada kamera. and tentunya aku nak jenama nikon.
 orang nak aku pon gatal nak jugak
tangkap gambar guna camera ni boleh menghasilkan picture yang awsome!!

sumpah weh..haha

agaknya bila lah nak ada camera sendiri nieh uh? mungkin lama lagi. sebab kerja pon belom..mana nak cakau duit nya..err..kalaulah boleh beli barang guna daun..tak pon pasir..perghh..memang kaye la aku kalau gitu weh..hihikk

kalau ada camera, abis semua gambar aku snap..walala..even makcik yang mndi berkemban pon aku nak snap..werkk!

10 comments:

keindahan Hidup(faizul) said...

tunggu keje nnti..hehe

cik najihah said...

kalau ade sebijik mmg puas kn

mira maisara said...

faizul : biler la nk koje nieh..huhuk

cik najihah : yup..betol3.. :D

nunana said...

haha.. dahsyat tui penangan nikon tuh..
smpai macik berkemban pun ko nak snap.. haha..
nakal :P

mira maisara said...

hihikk..noty sikit jee..aww

erleena said...

cm ccool ja ad kmera nieh kn , khulur khilir d bwa t :D

mira maisara said...

tu lah..ramai bwk camera jenjalan..mahu jugeekk :}

DyeaDeen said...

aku dah pena pegang snap2. syokkkk doe

ibnuismaini said...

owh, tu gambar sedara DSLR sy la. mn awk dpt?? ha3.

mira maisara said...

dyea deen : ade saya tanya :P

ibnuismaini : yekE? dapat kt lam google :D