Monday, November 14, 2011

untuk budak spm :D

hei korang..!!

cukup cukup lah bercakap pasal tarikh keramat tu
 (11-11-2011)

udah udah ler weii..

hari nie 14-11-2011

budak spm dah start berperang..


no more laugh

no more playing


and now just focus to exam..
is a
big exam
big exam
big exam!!

aku nak ucapkan pada semua blogger2 yang terlibat dengan exam spm..GOOD LUCK YA! jawab tu elok2..jangan main tembak jer soalan MCq tuh..tarik nafas dalam2..dan jangan gugup bila menjawab..insyaAllah dipermudahkan urusan menjawab soalan..

kepada adik lelaki aku, jawab bebaik yerp..ibu nak ko masok university..dan akak tahu ko nak sambung belaja kat korea pon disebabkan ko nak tiru artis kepop kan?? hahak..berangan..yang kau tahu sarang lebah sareangheo? ke sarangheyo pe benda jadah ntah..sori lah..aku tak tengok cerita korea la weh..hihikk



p/s : banyak kawan blogger aku yang jawab spm wat status fb/blog dengan twiter cam ni " cuti on9 sampai habis spm ". hihikk..



2 comments:

tyra uyura said...

owh..

handsome adik.. :D

mira maisara said...

hahak hensem la sangat :P kalau die bace blog ni..terkoyak seluar die tyra :D