Saturday, November 19, 2011

heppy bufday tu youu

hii..HARI INI HARI SABTU. yer aku sangat2 gumbira harini becose of what? sebab arini aku cuti lah. dan harini hari jadi my boyfren yang hensem hensem la sangat. sila muntah sekarang.


pepagi bute dalam kol 5 pagi kot? aku dah bangun wish bufday die kat dalam facebook, tapi kol 12 malam tadi aku dah wish la jugek..orang petama yang wish..terharunyaa!! sambil tangan menutup mulut..sampaikan rumate aku pon polikss..haha


uh.cuti2 ni mesti ler bf aku tito lagi walaupon matahari dah terpacak atas kepala.beselah tu,korang pon wat bnda yg same jgk kn..ah, tak ape la, aku biarkan jer die lena dihanyut sampan mimpi (mintak2  ler die mimpi hantu arini! bio padan muke beliau..hahak) awek yg jahat!

tapii...


tapi tetibe pulok die online kat fb..cam siot jer..tak reply mesej ak pon! aku tanya pesal xreply? then die jawab nga men game poker kt  facebook...bengong kau abang! pentingkn games dari aku?? aku tahu bf aku ni laki, ookeh aku paham. arini bufday ko.tak ape aku maapkan

haha!
dihari yg mulia ni ayg nk wish heppy bufday kepada kamu atok ku syg, mujahid abdul malek..sudah tue yer kau..dah tue tu wat perangai org tue PAHAM?! hehe..gurau je..

moga kamu dimurahkan rezeki dan dah dapat gaji tu jangan lupo awekmu yg sentiasa lapar seperti singa dalam ostel nie..muahaha..

semoga menjadi insan yg lebih berguna dan menjadi insan yang lebih berjaya dari sekarang..

~AMIN~

Actually ni pic lame yg lapok..that y beliau xhensem..haha




6 comments:

cik Kartun said...

hehehe wish epi bday 4 ur bf..jgn marah..
ehh cuti?? bukn mira ade got0ng roy0ng ari nie???

mira maisara said...

nt mira sampaikn kt bf mira okeh..wahh..cik CK ingat aktiviti mira?terharunyaa!! mekasih CK sbb alert sal mira..ptg nt mira de clearance tuh :D

cik Kartun said...

hehehe CK tak tua lagi..ingat la sayang :)
gud luck okk..

mira maisara said...

haha..trimas dear :)

Hasbullah Bin Md Som said...

wahh... hepy besday tok bf kmu.. ape lgy, g la smbot... hohohoh

mira maisara said...

xsambut arini kot hasbullah :D