Monday, November 21, 2011

kelas batal lah

seperti yang korang tahu, diploma dah masok sem baru..kan?? so harini ari pertama aku masok kelas..kelas aku start dalam pukul 8 tengah pagi..aku dan kawan2 aku pun turun lah nak pergi kelas..semangat giler tuh nak pergi..dek terlalu excited, aku pon bersiap awal..tengok jam baru jer pukul 7 tgh, sedangkan jam aku start sejam lagi..aku pon ape lagi kan?dah pakai lawa2 lawa la sangatt...ni, rugi pulak tak tunjukkan kat orang.


sempat jugak snap sebelum masok kelas.

haha..lepas siap proses perasan, aku pon tunggu ler member aku kat bawah..sambil dengar lagu kat handphone, aku dok sibuk memerhatikan ragam orang pergi ke kelas.ye, macam2 aku nampak..ada orang turun dari teksi dengan beg roda yang bapak besar bear punya!! .agaknya baru sampai dari kampung lah tuh. ada jugak orang pakai tudung selendang yang dililit cam yuna..tak ketinggalan jugak macam2 warna mata aku tengok..ada yang warna biru, kelabu dan..banyak lagi lah!! cantik2 pulak dorang nie..even nak pergi kelas jer pon..

gaya tu penting yaa..haha..teringat tagline kawan aku..biar papa, asal bergaya..alaahaii..PTPTN baru masok kan..untunglahh...

dah tunggu kat kelas tuh tetiba jer member cakap kelas batal..puihh..kenapalah tak cakap awal2..kalau tak, aku dah lena tidur kot..tidur tu penting yer..

dalam tenghari tadi, aku keluar pergi mac'd..yeah..memang korang tahu kan waktu lunch harge mac's murah3..pergi tuh aku order mcchicken dengan kentang..sedap wohh..kalau makan makanan kt ostel nie, lauk die tak pernah nak berubah..still sama jer dari dulu...kari kari kari..tak pon kuah masak asam..yang sadisnya semua kedai hidang lauk yang sama lak tuh..kering dah tekak aku makan makanan kat ostel tuh..

eh sudah, aku nak makan ni..have a nice day koranggg...


i love it 

1 comment:

Cik Jingga said...

oh..pernah jgak rasa kestressan bila kelas dibatalkan.. lari trus balik hostel..heheheh..