Sunday, December 4, 2011

selamat hari disember

assalammualaikum dan hai..

selamat hari disember korang..walaupon harini dah 4 disember, masih tak terlambat kan? sedar tak sedar kita dah berada dipenghujung 2011.. oh sungguh kejap masa berlalu kan? azam 2011 dah tercapao belom? kalau belum tu cepat cepat la laksanakan..hihi..

sebenarnya dalam banyak bulan, aku suka bulan 12..sebab apa?? dalam bulan nieh laa aku dapat nak upgratekan umur aku..*wah ayat! haha.. bufday aku hujung bulan nie..which is 26.12 nieh baru lah aku masok 20 tahun..sungguh lambat kan?yerp..sedeh aku kot..haha..tapi tak apo la..orang cakap orang yang lahir bulan 12 nei selalunya budak yang muda2 lagi kan? *perasan! sapa setuju angkat jari hantu telunjukk!

oh..sejak dua menjak nie aku tak hado idea la nak hupdate blog..kekeringan idea sudah.. masa mula buat blog bukan main lagi banyak benda aku hupdate..*masa tu semangat lagi kan?* budak baru nak upp. chett.. dalam otak nie banyak mikir pasal presentation lah..assigment lah..biasa lah, baru naik semester baru kan?

hopefully dapat lah settle masalah tu. harap harap lah..amin


orang yang lahir bulan 12 nie selalunya pendek eh?sebab tak cukup umur..betol ke?? humm ;(

4 comments:

cik Kartun said...

ehh mne dee buln 12 nie pndek umur..
hidup mati tu d tgn tuhan dik :)

mira maisara said...

akak..bukan pendek umur la..pendek ketinggian la..hihi

Hanih Borhan said...

ada orang kata orang yang lahir bulan 12 ni manja2. betoi ke? :D

mira maisara said...

haha..tak taw..tak taw.. :D