Saturday, February 4, 2012

blog pilihan febuari.


hambik kau! arini aku hupdate 3 post sekali dalam blog aku nieh. memandang kan aku dah lama tak menghupdate. terasa rindu la pulak nak menaip.

aku nak bawak korang jengok satu blog nie. blog yang bagi aku kira tahap awsome lah. sebabnya? time aku tension, time aku boring, aku bace blog nie. memang kelakar. dan tak rugi kalau korang jengok..

cewah..dah macam CK pulak aku nak men- review blog orang kan?






11 comments:

msredcheesecake said...

Terbaca cerpen sempoi dia... Suka... Terus follow...

Anyyss Shuhaimi said...

minda kronik.. memang style la!

Boni JLL3 said...

haha..kronik macam saya ke? hahaha

mira maisara said...

wahaha..lebih kurang kot awak S:

Boni JLL3 said...

hahaha..adoi

mira maisara said...

ahhaa.. jgn mare ye abg boni :D

Boni JLL3 said...

hahahahaha..tak apa lah..it sokay..hehehe..saya tak amik ati pun la..itu kan namanya bergurau.hehe

mira maisara said...

wahaha bagus la kalau cam tu :D

Boni JLL3 said...

hahaha :)

Apple Pearl said...

memang best blog dia..hikhikhik

mira maisara said...

apple pearl : betol3x