Saturday, February 4, 2012

novel cinta?


sejak dua menjak aku terasa malas nak hupdate blog. pasal aku menghadapi stress yg melampau. sampai memaksa diri untuk tidak mengonline dan banyak menghabiskan masa dengan bace novel. rajin la sangat aku membaca novel kan? maklum lah.. voucher aritu banyak dihabiskan dengan beli novel jer. oppss.. sebenarnya aku tak tahu nak beli ape guna voucher tu weh. korang beli ape guna voucher tu?

hoho..sebenarnya dah lama aku tinggal baca novel. sejak sambung belajar nie, aku banyak habiskan masa free dengan on9..blogwalking dan facebook. orang zaman sekarang lah katekan.. zaman emo-emo nie aku layan masa sekolah menegah je dulu...waha.. nasib baik ade vaoucher. untunglaa..


mulanya cerita agak lembab dan membosankan. tapi last2 boleh lah tahan. sampai menangis membaca cerita tu. segan aku bila rumate aku tegor.."apesal kau nanges nie mira?" tanya rumate aku, pika. "mata aku masok habuk la weh! sambil mengosok air mata di mata" padahal aku tengah cover nangis time tu..haha.. habis la kemachooan aku bila kantoi aku menangis baca novel. ahaha.. kacau betol time aku nak feeling lah.!


p/s : sila pastikan orang tak persasan bila korang nak menangis bila baca novel cinta yep..











6 comments:

hafizah alias said...

dah habis dah ke voucher mira tu? pija ade lg rm150. baru gune 50. taktau nk beli ape..huhu

mira maisara said...

hafizah : borong je alat tulis. :D mira beli barang untk adik2 - buntu jugak asyik nak beli novel je

ayanuts said...

he..he..sama laa..dah jarang sgt nk bc novel2 ni..dl iyew laa

mira maisara said...

ayantus : kesibukan yg mlnda..tu yg mls.hihi

AzwanRamli said...

wah...buku ustaz azhar idrus pom ade...Orang kampong aku tu...haa

mira maisara said...

azwan : wah yeke..utung la dapat jumpa ustaz :D