Saturday, March 17, 2012

blogger tipu blogger?


dulu aku ada masok satu contest bergambar dalam blog sorang member nie. err dia tu member blog aku jer lah. dah aku berminat , aku pon join aje lah contest dia - motif ? saje je nak mengisi masa bosan aku kat hostel nie haa..

bukan main lah aku patuh dengan syarat dia.. huhu

 suruh follow blog lah.. aku follow.

suruh like fan page , aku pun like aje lah

suruh komen pasal blog dia , aku komen . (komen seikhlas hati kot)

then dia cakap senarai blogger yang join tu akan diundi dekat dalam facebook . tapi sampai sekarang tak hade. aku pon dok tertunggu - tunggu lah . mana lah taw die busy ke ape kan.. tapi sampai sekarang tak jugak dia hupate gambar yang join contest tu. erm.. dari tahun lepas aku tengok page kat facebook dia. tak update jugak gambar member blogger yang join contest tu . soo ? memang kena kencing lah aku nie kan? haha. sabar aje lah dengan blogger cam tu . kalau nak naikkan trafik , tak payah la sampai nak menipu cam tu sekali pun . -.- tak baik buat orang cam tu akakkk oi...




korang , selasa haritu ada tayangan perdana filem 7 petala cinta kat kampus aku . tapi serius budak - budak kiteorang tak tahu menahu pon pasal benda nie.  memang terkejut berok la aku bila tengok MIG update gambar dekat puncak alam.. cehh.. apesal lah aku tampal notis kat fakulti farmasi aje.  kalau tak , dah serbu mintak bergambar dengan si gorgeous Diana Amir dah kot !.



mintak autograff sikit kak!


ruginya !



14 comments:

J.Syazwana said...

ish blogger menipu?
tak agak2 kan. jahat betul die.

mira maisara said...

syazwana : sedih org wt cam tu -.-

Rtp Farra Arisha said...

diana amir is beautiful indeed. she really is. ;)

mira maisara said...

farra : yups.. diana comel sangat :D

nureenina said...

hehe! saya juga pernah kena :)

mira maisara said...

eenina : sama lah kite -.-

mesti sakit hati kan

mira maisara said...

eenina : sama lah kite -.-

mesti sakit hati kan

M Fizan said...

siapa yang tipu tu? haruslah kita sepak beramai-ramai

mira maisara said...

m fizaan : wah. jangan la cam tu sekali..haha

fatin amalina husna said...

hmm..biasa lar tuu..so sekarang nie kena lebih berhati-hati ye..

uishh..ruginyaa..dah dekat tuu..klau x dah dpt autograf..

cik Kartun said...

CK pernah kene tipu gak.. tapi CK diam kn je smpai skung. mls nk kecoh2.. hurmm

deera said...

eyhh, takk aciii ! best nyeeeeee :(

sHaR!Na eLyaNa said...

btul2...sha pun pena juga..penipu..saja mo naikkan trafic..sha menang contest kata mo send hadiah..smpai skg xda..PENIPU !!
(emosi skit ) heheh maf..sila kunjung blog sha pla..:)

caliph shuriken said...

klmarin adik sy kawen.. adik ipar sy iras2 diana amir ^^