Sunday, March 11, 2012

demam exam la pulakkk


weekand aku habiskan masa dengan study study dan study. yeah! sebab khamis dan jumaa depan aku ada final exam. ini betol betol.. bukan main punya.. cehh.. nak final baru lah nak sentuh buku kan? sshhhhh....

then petang tadi hujan turun dengan lebatnya.. tersangat lah lebat hinggakan muka aku jatuh tersembam ke arah katil.. nak tidur leteww...!! cisss.. time cam nie lah nak tertitor kan.. macam - macam cara aku buat supaya mata aku bertahan hingga habiskan satu chapter. dan Alhamdulillah.. aku berjaya lah weh!

tapi banyak topic aku tak sentuh lagi. tu lah padah study last minute kan? lepas tu baru terkial2- kial nak buka buku dan menghafal sebanyak mungkin. memang padan lah muka haku kan? hehe. tu sebab aku tak dapat hupdate blog cam selalu. busy study mudy... korang jangan ikut perangai aku yee .hehe


kawan - kawan , doakan aku tenang jawab final exam untuk kali ini ya. : D









4 comments:

Ayumi Comot said...

mmg sadis tiap kali musim exam..huhu...

gud luck dear!

fatin amalina husna said...

huhu..smalar..mnggu nie dh start final..
all the best ye..^^V
wish me luck too..

mira maisara said...

ayumi : thnks sygs :D

fatin : chaiyok2!

mira maisara said...

ayumi : thnks sygs :D

fatin : chaiyok2!