Thursday, May 17, 2012

gile running man .pulakk!

online kat rumah nie memang lah menyakitkan hati . dek kerana bb nie lambat nak hadam bila aku bukak facebook , blog dan semua lah.. kerjanya asyik loading . loading dan loading je . kadang tu sampai ambil masa 15 minit nak refresh satu page..kalau dah bosan sangat menunggu , aku ofline je terus..haha  tapi bagus juga. bb nie jugak lah yang mengajar aku erti kesabaran . ceewaahh : D

cuaca kat johor nie makin hari makin panas . aku duduk dalam rumah macam dalam sauna berpeluh peluh even duduk bawah kipas . kerja aku petang2x nie bukak laptop , melayan running man . hehe .
sapa kat sini layan running man ?

erkk.. sebenarnya aku baru je layan berapa episod .. itu pun tak sampai 20 pon lagi . hehe ( virus running man lambat masuk dalam external aku lah) . tapi yang latest tengok dapat la tengok kat astro



kenal kan mamat ni?

suka tengook dia dalam citer running man.. agaknya tak ada dia , tak sedap lah citer running man tu kan? tak ada lah orang kuat yang berjaya menarik tag nama pasukan lawan. hehe .

menariknya dalam running man nie dorang buat kat lokasi yg berbeza2x .. dan dengan tempat yg berlainan tu lah dapat membuat pelancong datang ke negara dorang . betol tak ? malaysia tak mahu tiru ke rancangan nie?


7 comments:

CikAnyss' :O said...

wahhh kena tengok running man la ceni , dgr kata org kata lawak ;)

hit me back if you dont mind ;) tq
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/05/candy-doll-lipgloss-in-strawberry-milk.html

sHaR!Na eLyaNa said...

hehe~ kenal..smua orang takut dgn dia..tp sha lagi suka monday couple =.=V

mira maisara said...

cik anyss : memang lawak pon..hehe

elyana : garry pon ohsome jgk..selalu kena buli ngn jong kok..hehe

Cik Kartun ( CK ) said...

tak tngok @_@

Pondok Usang said...

mesti best cite ni eh.. Selamat Menyambut Bulan Rejab... =)

eLLa n aLia said...

saya dah download.. belum tengok lagi sampai sekarang.. hehe

ShahzCudin said...

shah layan RM jugak..boleh ilang stress sambil gelak2