Friday, June 22, 2012

awak kenal orang nie?


hai assalammualaikum korang !

rasenya tak payah lah nak bagitahu kes anzalna dan neelofa tu lagi . memang dah kecoh satu malaya agaknya kes tu.. dan bagi yang tak tahu lagi boleh lah klik sini.




dua dua comel . sarung je lah baju ape ape.. memang nampak comel dan lawa . memang tak padan lah kan kalau nak bandigkan aku dengan dorang nie. erkk tetibe ? 

pagi tadi gayut dengan ibu . sambil2x usha gambar baju raya kat google . maklumlah, dah nak raya . baju mesti lah nak kene prepare awal kan..huhu . tetibe ibu bukak la cerita pasal neelofa nie.. opps.. kami tak ada kaitan pon dengan neelofa ni.. (memee laa) . ibu aku pon kuat gosip jugak kau.. hehe berbalik pada cerita tadi , ibu aku citer la pasal kes neelofa amik peguam.  dan ibu suruh aku teka sapa peguam yang handle kes neelofa tu ..

aduss.. mana la aku kenal mana mana peguam dalam dunia nie.. aku pon tak pernah la pulak nak upah peguam walaupon ramai yang kejar aku bila jumpa kt shopping mall je kan.."mira maisaraa , tolong sign kat sini , saya minat kat kamu mira maisara " ok perasan jap.. 

rupa-rupanya sedara aku yang handle kes neelofa tu . patut lah ibu aku beria -ia story mory kat aku . hehe





dapat gambar nie kat sini .


eh lagi berapa hari nak puasa nie.. bagi yang cuti cuti tu , dah ganti ke belom?

7 comments:

piko pink said...

x taw nk tgk mane..2 2 awek nie mmg hot..haha

mira maisara said...

piko : mentang2 la lawo.. acehhhh

piko pink said...

haha..laki mane x trgugat tgk 2 org nie..haha

mira maisara said...

piko : nak yang lawo je.. yang tak lawo nk campak mane?

GincoMerahJambu said...

update gossip diorng lagi pas ni! hihi

afzalsukasuki said...

Neelofa plak sepupu kepada seorang blogger :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhhh.. suruh la sedara 2 mtk sign Neelofa...hehehehehe :)