Thursday, June 21, 2012

jom shopping tempat baru.


hai assalammualaikum semua !!

pernah sampai setia city mall? kalau belum , jom lah pergi !! mira dah pergi sana . not bad lah kan.. jenama yang mira pakai semua ada kat situ.. mall die terletak tepi hidway setia alam je.. so , budak2x shah alam jom la pergi weekand ni.. hehe



dapat tahu mall nie bukak pon dari rakan sekelas . itu pon bila die ajak tengok wayang free semperna pembukaan wayang GSC kat mall nie. memanfdangkan kelas cancle ,kiteorang pon terjah je la walaupon diorang tayangkan citer lama . memang ramai yang datang (biasa lah ..free kan .. sape yang tak nak tengok..) panggung die boleh tahan besar.. selesa jugak seat die.. cume sejuk la .. nasib baik cerita tu 3 jam je.. kalau tak memang dah kejang kiteorang kat dalam tu..ahaha!




which one me ?

lepas tengok wayang , kami pon shopping sakan la kan..yang aku perasan kat setia mall nie ada brands padinni , uni qlo , summit , nike , brands outlet body shop dan macam2x lagi lah weh.. sekarang nie kedai banyak open offer . mungkin kedai baru lagi kot ?

kedai makan kat situ pon boleh tahan jugak . banyak pilihan .. boleh makan banyak banyak ! tapi memandangkan kami bertiga semalam puasa.. , so hanya mampu telan air liur je la kan? 

-.-

oh kat mall tu , tandas dia bersih dan wangi lagi . dan bila nak tissu atau sabun tak payah nak keliling tandas dah . kat depan cermin tu memang dah ada sedia sabun dan tissu lagi untuk sorang. 


just click ! 



sempat shopping baju kat brands outlet.. 3 t-shirt  RM 50 ringgit.. berbaloi la untuk student cam aku nie kan? mase tu cari mesin ATM tak jumpa.. memang nak kena tambah power spec mate la aku nie..haha



comel? jangan jeles la ye..tetibe berkenan dengan baju berbelang . tu yang grab.. sebelum teriang iang dalam mimpi.. hehekk.. 

malam semalam aku mengigau . sedar sedar je dah ade kat depan bilik air , ape aku buat bangun gelap sorang sorang pukul 3 .. ? itupon nasib baik la sedar.. kalau kepala termasok dalam singki sape nak jawab?

23 jun nie ct nur haliza datang kt situ kot.. *pakcik RELa la yang cakap..







11 comments:

deno said...

kat mana? johor ke?

mira maisara said...

kat area shah alam sayang.. hehe

xila riston said...

jauh kot..uhuhkkk

mira maisara said...

xila : kamu area mne ?

piko pink said...

bile nk bwk cnie??...

zuhaida said...

uikss. 3 tshirt rm50? murah! hihi

mira maisara said...

piko : moh le dtg siini.haha *exam2x!!

zuhaida : dear,ade 2 baju 35 je kot.. :D

✿Lady Ainaa✿ said...

baru bukak ke??? dkt je dgn tmpt ena skrg.. blh la usya sekali.. weeeeeee.... cantiknya pilihan baju... terbaiklah!

mira maisara said...

ainna : trimas..hehe jom la keluar :D

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

bestttnya dia shopping...

cik nAdyYa ツ said...

kat shah alam ehh??
jauh tak dgn puncak alam ? --"