Tuesday, July 17, 2012

bercinta sampai tak ada life sendiri?


assalammualaikum..




aku pelik lah orang bercinta sekarang nie. memang kalau dah berpasangan tu handphone memang kena melekat je kat tangan eh? setiap minit tekan handphone nak pastikan dapat mesej dari orang yang tersayang ke tak eh?

sebenarnya aku rimas bila berdepan dengan orang macam nie. dari pagi ke malam tangan tu asyik tekan je punat butang tu sampaikan boleh dia ignorekan semua orang yang ade kat sekeliling nie haa.. memang lah dari sudut lain orang cakap couple tu sweet bila sentiasa mesej bersama ,selalu bergayut ..3G bagai.. tapi tak kan sampai xde life sendiri? tak kan sampai nak pergi tandas pon nak mesej lagi? tak kan mase nak makan pon sibuk nak bergayut? eh tak kan lahh? kalau lambat reply je terus direct call . bercinta sampai macam tu? rasa cam dah terkongkong je kalau hidup macam tu..hehe

orang yang leka macam nie lah selalu boleh jadi mangsa kes ragut , samun . sebabnyer orang yang selalu menaip kat tempat awam tu lah yang selalu leka dengan barang2 yang diorang pegang macam beg duit , handphone dll.

see? tolong lah peka dengan sekeliling. payah bercinta dengan lelaki/perempuan macam tu.. asyik nak melekat 24jam je. err.. kalau dah sayang sangat tu nikah je lah . tapi kalau still main mesej lepas tu aku pon tak tahu nak cakap ape dah. haha

.

5 comments:

tirahzairi said...

hahhahaa....biasa la tue...nk wt cmne kan....tirah pon pnah gak....sampaikan nk gi toilet pon kena lapor...haishhh....nseb bek dh single skung nie...

Nurlyla said...

org angau biasalah.. hehe

Boni Kacak said...

hahahaha.. angau terlebeh tu kot.hehe

Nurlyla said...

dtang lgi.. :)

piko pink said...

terlebih bercinta 2..haha