Wednesday, July 11, 2012

takut pada bini?

assalammualaikum readers! : )


baru baru ni aku ada pergi shopping mall nak beli stok makanan dalam bilik (yer aku memang kuat makan ) . bukan nyer tak ada kedai pon dalam kampus aku nie. cuma tak banyak pilihan macam kat gaint tu la . hehe . aku ingat nak beli sekali bagunan gaint tu tapi tak mampu lah memandangkan duit ptptn aku cume ade dua ribu je.. haha duit tengah banyak memang semua benda rasa nak beli kan?

masa tengah membelek harga kat bahagian makan tu , aku terdengar seorang perempuan nie sok sibuk menengking dengan kuatnyer sampai semua orang pon sibuk meninjau perempuan tu..rupa rupanye die marah kat pekerja stok sebab lambat tengok tanda barang je pon . kasihan . rasa simpati pon ada kat pekerja tu bila dia nak cover malu bila kena marah depan orang ramai .

mungkin jugak perempuan yang layak aku gelar akak tu nak cepat. yang laki perempuan tu lagi lah aku geram . senyap buat dekk je tengok bini die marah pekerja tu . oh come on lah.. ke takut pada bini ?








perempuan melayu lagi manis bila ada sifat sopan santun . setuju?



15 comments:

Teenager Housemaid said...

setuju!
akak tu kenapa? relaxlah..hurm.. macam2 org zmn skrg ni

azizah :) said...

bukan dia takut tu..cuma malu kot bini dia dah tengking gitu.. takkan nak gadoo pulak kat situ kan..

IntaNBerliaN said...

alahaiii buat malu je... xkanlah benda camtu pun nak marah2...

chot ok..! said...

takut bini??hahaha..nice entry..<3

Kakzakie said...

Itulah dikatakan ragam manusia dik..

Nurlyla said...

stuju.. lgi manis dgn sopan sntun.. :)

Boni JLL3 said...

saya setuju!!!hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sangat sangat setuju ;)

zulhilmi tempoyak said...

penah kena mrh ngan pompan dl... speechless den.. hahaha

tirahzairi said...

hahhahaa.....cian tgk pic tue...bini gangster ke queen control..hihi

Nurlyla said...

singgah mlm :)

Miss Nieyna said...

pompuan tu tengah piyed kot . sbb tu terserlah kejantanan nya ms tu . ^_^

Shawn Razaleigh said...

respek tadak tosah idup la . :)

gdsbnga said...

nampak sangat queen controlnya .

Lyaa Suriany said...

dah xde sopan santun nya.
haish.